загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Посвідчення пенсіонерів тепер сучасні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сьогодні пенсіонери отримують пластикові посвідчення. Виготовляються такі документи у Києві і мають кілька рівнів захисту. Завдяки спеціальному штрих-коду на нових посвідченнях ставищани мають доступ до даних своїх пенсійних справ. Детальніше про це розповідає заступник начальника УПФУ у Ставищенському районі Олександр Даценко :

- Це дійсно так. Варто піднести штрих-кодом до монітора інформаційного кіоску, який розміщений в приміщенні нашої установи, - і всі дані з пенсійної справи з’являються на сенсорному екрані : відомості про зарплату, страховий стаж, характер та умови роботи, тощо.

- І як швидко можна отримати таке посвідчення ?

- Фахівці фонду розпочинають оформляти посвідчення відразу після призначення пенсії. Для цього формується анкета пенсіонера, в яку вносять його прізвище, ім’я , по батькові, дата народження, номер особового рахунку, вид пенсії, групу інвалідності, термін дії посвідчення, а також оцифровану фотографію. Термін виготовлення пенсійних посвідчень - один місяць із часу звернення пенсіонера.

- А фотографію треба надати якого розміру ?

- Пенсіонер при зверненні подає кольорову фотографію ( 4 х 6).

- Олександре Івановичу, а чи можна обміняти посвідчення старого зразка на нові ?

- Пенсійні посвідчення старого зразка, які мають вигляд книжки, також можна обміняти, подавши відповідну заяву і користуватися всіма перевагами нового документа.

До списку новин