загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

9 приємних фактів про старіння

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мало хто з людей молодого або середнього віку не боїться старіння. Але з літнім віком теж бувають пов’язані деякі приємні моменти життя. А саме …

1 . Найвищий рівень щастя

Ви ніколи не будете такими щасливими , як між 65 і 85 . Дослідники з Університету Чикаго виміряли рівень щастя людини в різні періоди життя. Він високий в молодості , максимально низький в середньому віці , ну а найбільшого показника досягає після 65 .

2 . Гострота розуму

Вчені з Університету Іллінойсу з’ясували , що літні авіадиспетчери краще справляються зі своєю роботою , ніж молоді . Правда , для збереження гостроти розуму потрібно постійно навантажувати мозок роботою. Так що і тут не треба боятися старіння.

3 . Дружелюбність

Літні люди набагато більш ефективно вирішують різного роду соціальні конфлікти , як у своєму житті , так і в житті друзів або родичів. Вчені з Університету Мічигану з’ясували , що життєвий досвід робить людину розуміючою і схильною до компромісів .

4 . Менше хвилювань

Ні іпотеки , ні боргів , ні маленьких дітей , ні навіть роботи з вічним страхом її втратити . Це по-справжньому щасливе життя , в якому ви можете займатися тим , що вам подобається.

5 . Менше мігреней

Дослідження показують , що з віком у жертв мігреней стан здоров’я поліпшується. Найчастіше мігрені відвідують людей з підліткового віку і до 50 .

6 . Поліпшення сексуального життя

З віком рівень задоволення від сексу виростає , як з’ясували вчені з Університету Каліфорнії в Са -Дієго. Більшість жінок від 60 до 89 , що підтримують сексуальні відносини , задоволені ними .

7 . Менше стресу

Це прямо випливає з пункту 4 . Правда , у літніх людей з’являється особливий привід для хвилювань — власне здоров’я . Але найбільший рівень стресу в житті доводиться на період з 35 по 49 , а трохи менший з 25 до 34 .

8 . Міцніший шлюб

Статистика показує , що кількість розлучень серед подружжя старше 60 в порівнянні з іншими віковими категоріями мінімально .

9 . Радість від роботи

Більше 90 % працівників старше 50 в тій чи іншій мірі задоволені роботою. А серед співробітників молодше 30 таких лише 80 %. Вся справа в тому , що літнім людям вже не потрібно щось доводити і дертися по кар’єрних сходах.

До списку новин