загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

18 речей, які жінки не розуміють в чоловіках

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чоловіки і жінки дуже різні. У них рідко збігаються інтереси, улюблені речі або заняття. Тим не менш, ми спокійно знаходимо спільну мову один з одним і намагаємося миритися з тим, що ми один одного не розуміємо.

1. Відвідування спортивних подій за будь-якої погоди. Жінки не бачать сенсу сидіти в дощ або сніг на стадіоні, їсти хот-доги, пити колу і мерзнути.

2. Абсурдні спроби приховати лисину. Дуже смішно, коли чоловіки намагаються приховати лисину, зачесывая волосся ззаду наперед або навпаки.

3. Поведінка, як у дитини, під час хвороби. Жінкам не зрозуміти, чому всі чоловіки вважають застуду «смертельної» хворобою.

4. Чоловіки спочатку домагаються жінку, а потім кидають її. Представниці прекрасної статі не можуть зрозуміти таку поведінку, і напевно краще не намагатися.

5. Чому чоловіки не пишуть SMS 24 години на добу. Жінки постійно спілкуються один з одним за допомогою SMS-повідомлень, листування в соціальних мережах або по телефону. Ми не розуміємо, чому чоловіки використовують SMS тільки для того, щоб написати «Вже їду» або «Спізнююся. Скоро буду».

6. Чому чоловіки напиваються до чортиків? Практично всі чоловічі посиденьки в кінцевому підсумку закінчуються масштабної п’янкою, а на ранок моторошним похміллям.

7. Чому чоловіки люблять жінок своїх друзів. При цьому саме ця дівчина є вашою доброю подругою.

8. Надмірні захоплення мотоциклами або зброєю.

9. Ідеалізація супергероїв з фільмів «Міцний горішок», «Перевізник» та інших бойовиків.

10. Одержимість симпатичними гарненькими актрисами.

11. Нескінченний перегляд футбольних матчів. Якщо мова йде про Лігу чемпіонів, Чемпіонаті Європи з футболу або Чемпіонаті світу – ви втратили свого коханого на кілька днів.

12. Чоловіків не турбує їх зовнішній вигляд, коли вони збираються на святкові заходи. Жінки можуть витратити на збори половину дня. Для них збори – це вже початок свята.

13. Чоловічі танці. Дивні рухи і всілякі способи залучити жіночу увагу, пританцьовуючи позаду неї, не подобаються жінкам, і вони не хочуть цього розуміти.

14. Не занадто тісне спілкування з батьками. Жінки часто щодня телефонують у батьками, просять у них ради і часто провідують. У чоловіків все навпаки, вони не так тісно, як би нам хотілося, спілкуються з мамою або татом.

15. Звати жінок як кішок. Це один з найбільш неприємних прийомів чоловіків, але вони чомусь ніяк не можуть змиритися з тим, що він не працює.

16. Дурні прізвиська. Чоловіки часто присвоюють один одному дивні прізвиська, і, якщо в підлітковому віці це нормально, років 30 це вже викликає підозру, а іноді і роздратування.

17. Коли чоловіки носять труси замість боксерів. Жінкам не подобаються впритул прилягають труси, вони віддають перевагу сексуальним боксерам.

18. Бажання пропустити прелюдію під час сексу. Жінки не можуть цього зрозуміти, адже для них прелюдія – це одна з основних складових секс.

До списку новин