загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Національна опера скасовує гастролі російських артистів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У «чорний список» потрапляють ті, хто підтримує політику Путіна по відношенню до Криму та України.

Про це «Коментарям» повідомили в Національній опері України.

Зокрема, скасовано концерт Володимира Співакова і його оркестру «Віртуози Москви», який повинен був відбутися 19 червня.

«Нагадаємо, що захід було заплановано ще в липні 2013 року (задовго до підписання сумнозвісного листа культурних діячів Росії на підтримку Путіна), а в лютому 2014 (коли ще не було анексії Криму) він був перенесений на червень», — сказали в Нацопері.

При цьому в установі підтвердили свою принципову позицію щодо неможливості співпраці з артистами, які підписали лист на підтримку політики президента РФ Володимира Путіна стосовно України.

Саме з цієї причини були відкинуті виступи Московського державного театру «Російський балет» під керівництвом В. Гордєєва (5 травня і 2 червня), а також Д. Мацуєва (27 березня) і С. Захарової (24 квітня).

Як повідомляли «Коментарі», навесні в Україні було скасовано низку концертів російських музикантів і гастролей російських театрів.

Крім того, Національна опера замінила виступ російських танцюристів Сергія Полуніна і Катерини Крисанової в балеті «Дон Кіхот», який відбувся 24 квітня, на виступ українських артистів.

Нагадаємо, що 7 березня група російських кінематографістів заявила, що вона проти інтервенції Росії в Криму, а 13 березня більше двох сотень діячів культури звернулися до всіх творчих росіян з проханням не підтримувати і не брати участь у створенні російської пропаганди, що очорнює Україну.

Після цього в інтернеті почали збирати підписи артистів, які підтримують політику Росії по відношенню до Криму і України. За кілька днів кількість підписантів перетнула позначку в три сотні, а на даний момент лист підписали вже більше 500 російських діячів культури. Серед шанувальників дій президента Росії в Криму — Табаков, Хазанов, Лановий, Бортко, Расторгуєв і Башмет.

До списку новин