загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Рівному покажуть короткометражні фільми і навчать знімати кіно

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

15 червня о 14-00 у кіноклубі GONZO при підтримці рівненського представництва  міжнародної організація “CinemaHall” відбудуться покази короткометражних фільмів та майстер-клас під назвою «Кіно зсередини» від членів спілки кінематографістів України сестер Артеменко.

Якщо у вас є мрія спробувати себе у одній з кінематографічних спеціальностей, тоді вам варто відвідати зустріч з молодими, проте вже досить досвідченими та відомими українськими кінорежисерами та сценаристами Мариною і Оксаною Артеменко. У їхньому послужному списку вже є значна кількість відзнятих короткометражних фільмів, відзначених на багатьох кінофорумах, чотири з яких будуть детально розібрані під час проведення майстер-класу. Сестри Артеменко поділяться з усіма присутніми секретами кіновиробництва. У вас буде можливість ознайомитись з основними практичними навичками та правилами, якими повинен володіти кожен член знімальної групи. Ви також отримаєте професійні поради та відповіді на всі питання, що стосуються процесу зйомок кіно та всього, що з цим пов’язано. Режисери готують і спеціальні подарунки для слухачів майстер-класу.

Отож, якщо ви бажаєте зняти свій перший фільм або ж плекаєте мрію стати учасником знімальної групи у якості режисера, актора, сценариста, художника, гримера, оператора чи бачите себе на знімальному майданчику у будь-якому іншому амплуа, тоді цей майстер-клас саме для вас, і саме він може стати першим кроком до вірного розуміння процесу кіновиробництва та вашої заповітної мрії  - розвинути й реалізувати свої здібності і заявити у майбутньому про себе на повний голос, увірвавшись у багатогранний, різнобарвний та шалений світ кінематографу.

Фільми, які будуть представлені під час зустрічі:

«Тімка» - виробник: Київський міжнародний кінофестиваль, Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І.К.Карпенка-Карого. Фільм було створено за 4 дні в рамках Майстерні талантів Київського міжнародого кінофестивалю. На сьогодні фільм "Тімка" є учасникос 42 міжнародних кінофестивалів, завоював 12 нагород. 

«Ваня» - створений на замовлення Державного Агентства України з питань кіно.

Учасник понад 70 фестивалів у 30 країнах світу, переможець, лауреат та призер у різних номінаціях.

«Не менше 50 кг» - виробник ТОВ “Директорія кіно”. На сьогодні є учасником 72 міжнародних кінофестивалів, має 15 нагород. Вийшов у прокат в складі альманаху «Українська нова хвиля» (грудень 2013)

«Абонент» - фестивалі і нагороди:Канський кінофестиваль - Short Film Corner Festival de Cannes (2014), 25-й Открытый Российский кинофестиваль «Кинотавр» (2014).

Довідки за телефонами:  0637988896, 0980299455, 0662865385

Резервування місць – 0636343130, 0362 405-405

До списку новин