загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Порошенко вже готовий підписати економічну частину угоди з ЄС

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У ході візиту до Варшави новообраний Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з президентом Австрійської Республіки Гайнцом Фішером наголосив на готовності підписати економічну частину Угоди про євроасоціацію країни відразу після інавгурації, повідомляє УНН .

Під час зустрічі сторони приділили увагу питанню європейської інтеграції. Зокрема, Петро Порошенко запевнив австрійського колегу в тому, що сьогодні європейська інтеграція для українців є питанням, яке не роз’єднує, а навпаки - об’єднує українське суспільство.

"Прагнення євроінтеграції захищали ми на Майдані і саме тому, я готовий підписати економічну частину Угоди про Асоціацію та запровадити Зону вільної торгівлі з ЄС відразу після інавгурації", - наголосив він.

Також Петро Порошенко висловив слова вдячності за підтримку Австрії народу України, особливо під час протестів на Майдані та в ході подальшої російської агресії.

Крім того, сторони також обговорили план миру і стабілізації на Сході України та першочергові кроки, які мають бути спрямовані на відновлення правопорядку.

"Я балотувався з гаслами миру і тому вважаю за необхідне встановити мир в Україні", - заявив новообраний Президент України.

В ході зустрічі Петро Порошенко також обговорив з Гайнцом Фішером кроки щодо боротьби із корупцією, реформування країни і встановлення сприятливого бізнес-клімату, в тому числі і для австрійських інвесторів.

До списку новин