загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рецепт варення з пелюсток троянди

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чайна троянда отримала свою назву за тонкий і властивий тільки цій троянді яскравий і специфічний аромат, а також за свою властивість зцілювати. Варення з троянди має неповторний смак! Його слід спробувати ;)

Пелюстки містять у своєму складі таніни, цілющі смоли, глюкозиди і вітаміни К, РР, С, В1.

Найлегший спосіб зберегти пелюстки такий: треба перем'яти пелюстки з цукром (у співвідношенні близькому до 1:1) до появи соку, а потім цю суміш щільно утрамбувати у банки. Зберігати в холодильнику. 

Таку смакоту слід рекомендувати всім тим, у кого є проблеми з кровоносноюсистемою. Особливо корисно дляжінок, для тих, хто худне і хоче активізувати обмінні процеси в організмі і поліпшити роботу травної системи. В теплому виглядікорисно при болях в горлі і стоматиті. Варення ж з пелюсток варять таким чином:  Потрібно: 

на 400г пелюсток 1 кг цукру (можна зменшити дозу за бажанням) 0,5 лимону (або 1,5 ложки лимонної кислоти) Приготування:

400г пелюсток добре промити і дати стекти воді.  Додати 500г цукру (саме цю кількість цукру можна зменшувати, якщо не полюбляєте дуже солодке варення)  і сік лимону або лимонну кислоту і близько 50г води, добре перемішати. Залишити пускати сік від 8 до 20 годин. 

Закатати в банки будь-яким зручним способом. Завдяки своєму багатому складу, варення з пелюсток застосовується при різних захворюваннях, а також з профілактичною метою. Варення дуже корисно для тих, хто відчуває проблеми з роботою шлунково-кишкового тракту, органів дихання, кровоносної системи, роботою серця. Багато в чому лікувальний ефект варення обумовлений корисною дією ефірного масла пелюсток троянди, що зберігає свої властивості в процесі приготування.  До речі, при приготуванні варення пелюстки можна поєднувати з полуницями та суницями.  Дуже оригінальний та незрівнянний смак!

До списку новин