загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Путін нагородив за анексію Криму колишніх зеків та дрібний криміналітет

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У список росіян, нагороджених за анексію Криму, потрапили футбольні фанати, націоналісти та люди з бурхливим кримінальним минулим.

Про це пише Новая газета.

У розпорядженні "НГ" опинився список таємно нагороджених росіян, що особливо відзначилися під час кримських подій цього року.

Серед нагороджених 186 осіб удостоїлися "Почесної грамоти" з формулюванням "За активну участь у роботі зі зміцнення дружби між народами". Крім цього, всіх нагородили медаллю "За повернення Криму".

Серед них найбільше виявилося жителів Підмосков'я (42 людини) і москвичів (41), потім йдуть уродженці Липецької, Калузької, Нижегородської, Орловської, Тульської і Тверської областей, а також Чечні.

Одним із володарів "Почесної грамоти" Путіна виявився москвич Фелікс Черняховський (Чорний Ворон).

Згідно з матеріалами кримінальної справи, "Хаммер" Черняховського був зафіксовано 19 жовтня 2012 року в Зеленограді камерами відеоспостереження в момент нападу "Нічних вовків" на базу байкерів з "Трьох доріг".

Справа закінчилася стріляниною: 1 байкер був убитий, ще один поранений.

У нагородному списку опинився знайомий Черняховського - житель підмосковного Красногорська Костянтин Караковский.

У 2012 році Слідчий комітет завів на нього кримінальну справу за нібито фальшивий диплом Башкирського державного педагогічного інституту.

Серед секретних "туристів", що їздили в Крим, трапляються і іноземні громадяни: наприклад, 26-річний білорус Володимир Короткевич.

Судячи з фото на його інтернет-сторінці, він брав активну участь у захопленні адміністративних будівель та військових частин у Криму.

Серед нагороджених за "спецтурне" до Криму виявилися і персонажі з бурхливою кримінальною біографією.

Один з них Денис Подимкін.

У 26-річного "ветерана" Подимкіна за плечима умовна судимість за жорстоке побиття людини. Він проходить обвинуваченим у кримінальній справі про збройний напад на московський храм.

"Подяки президента РФ" за події в Криму удостоївся і директор Приокського заповідника 60-річний Андрій Івонін.

За деякими відомостями, колишній десантник Івонін командував групою, яка захопила будівлю міськради в Сімферополі (в його загін входив "кощунник" Подимкін).

Директор заповідника числиться у федеральному розшуку "за розтрату, вчинену в особливо великому розмірі з використанням свого службового становища, і зловживання посадовими повноваженнями".

У загоні Івоніна знаходився і москвич Роман Хопер, який у 2004 році фігурував у справі про крадіжку в магазині.

Під №142 в нагородному списку, значиться і Віктор Келлер.

11 червня 2004 Келлер зробив наліт на квартиру топ-менеджера і викрав "колекцію антикварних ювелірних виробів 18 століття, що мають історичну та культурну цінність" на суму 21 млн. руб. (Кримінальна справа № 193856).

Вироком Хамовницького суду "домушника" засудили на 8 років колонії, проте через 4 роки він звільнився.

У числі ж "VIP-кавалерів" виявилося багато членів "Єдиної Росії" і держчиновників.

До списку новин