загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Виставку живопису митця Петра Сахра представили у Музеї мистецтв Прикарпаття

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Виставку живопису коломийського митця Петра Сахра представили у Музеї мистецтв Прикарпаття. Експонується понад чотири десятки робіт, це пейзажі, портрети, натюрморти. Творив митець у манері соціалістичного реалізму. Виставку підготував син Ярослав Сахра, адже художник помер в далекому 1987 році. Ярослав пригадує, батько дуже любив свою роботу, пензля до рук брав щодня.

Особливість творчості Петра Сахра в тому, що він використовував яскраві барви. На полотні він умів передати настрій не лише людини, а й природи чи навіть оточення.

Він був не лише талановитим художником, а й справжнім патріотом, кажуть про Сахра колеги “по цеху”.

Твори Петра Сахра маловідомі. Жодної монографії чи каталогів художника, учня школи відомого експресіоніста Новаківського, не видали накладом. Його роботи вперше та донині востаннє виставляли в Івано-Франківську понад 25 років тому. Після виставки полотна знову повернуться у родинну скарбницю.

https://www.youtube.com/watch?v=U23tz1FP9t0

Ірина Тимчишин

До списку новин