загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Концерт камерної музики «Мелодія літнього вечора» в Архіві-музеї літератури і мистецтва

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

19 червня 2014 року о 17.00 у конференц-залі Центрального державного архіву-музею літератури і мистецтва України в рамках літературно-музичного проекту «Мистецькі зустрічі в архіві-музеї» відбудеться концерт камерної музики «Мелодія літнього вечора» за участю лауреатів міжнародних конкурсів, солістки Національної опери України Олени Гончарук (сопрано) та Миколи Чикаренка (фортепіано).

У програмі – шедеври вокальної музики – фрагменти з опер видатних зарубіжних композиторів, твори українських авторів тощо.

Програма концерту:

І. С. Бах-Ш. Гуно, «Ave Maria»

Дж. Пуччіні, арія Мімі з опери «Богема»

Дж. Верді, арія Віолетти з опери «Травіата»

В. Белліні, арія Джульєтти з опери «Капулеті і Монтеккі»

Дж. Верді, арія Ельвіри з опери «Ернані»

Дж. Верді, арія Оскара з опери «Бал-маскарад»

К. Дебюссі, «Острів радості»

Л. Деліб, «Іспанська пісня» (слова А. Мюссе)

Р. Штраус, «Allerseelen»

Р. Вагнер, арія Брунгільди з опери «Валькірія»

П. Чайковський, «Колискова пісня» (на сл. А. Майкова)

О. Білаш, «Журавка» (на слова В. Юхимовича)

О. Білаш, «Полтавська полька» (на слова В. Юхимовича)

Укр. народна пісня «На вулиці скрипка грає» (обробка М. Ященка)

Олена ГОНЧАРУК (сопрано) – солістка Національної опери України, лауреат премії ім. Д. Луценка, лауреат, а також член і голова журі багатьох міжнародних конкурсів («Столиця запрошує», «Зіркова хвиля», Свято-Георгієвський Православний Фестиваль та ін.), завкафедрою вокалу Київської академії мистецтв, художній керівник і головний диригент хору.

Крім оперних партій виконує багато концертних арій, романсів, пісень українських та зарубіжних композиторів, а також українські народні пісні та неокласику.

Виступає на кращих сценах Бельгії, Німеччини, Нідерландів та ін. країн. Брала участь у грандіозному міжнародному проекті «Кармен», який проходив у країнах Бенілюксу. Співпрацює з кращими режисерами та диригентами Європи (Тако Кооістра, Берт Бійєн).

Має 15-річний стаж викладання естрадного та академічного вокалу. Її учні є лауреатами всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів, беруть участь у різних проектах («Голос країни», «Нова хвиля», «Х-фактор», «Караоке на Майдані» та ін.).

Брала участь у багатьох благодійних концертах: концерт на підтримку Збройних сил України, а також сольний концерт, всі кошти від якого пішли на реставрацію пам'ятки архітектури «Шоколадний будинок».

Тетяна Верменич, донька композитора В. Верменича: «У Олени дуже гарне лірико-колоратурне сопрано. Романси в її виконанні звучать ніжно, а складні арії – так, наче заспівати їх вокалістці нічого не вартує» («Солістці-овації» Світлана Соколова – «Культура і життя», № 17, 25 квітня 2014 р.).

Юрій Васильківський, композитор, співак: «Чудове поєднання голосу, душі та професійного виконання!» («Солістці-овації» Світлана Соколова – «Культура і життя», № 17, 25 квітня 2014 р.).

Микола ЧИКАРЕНКО (фортепіано) – концертмейстер на кафедрі хорового диригування у НМАУ ім. П. І. Чайковського та на музичному факультеті в Київській дитячій академії мистецтв, лауреат міжнародних конкурсів (зокрема, лауреат ІІ премії міжнародного конкурсу піаністів ім. Е. Фліпсе у Роттердамі). Виступав в якості концертмейстера Дитячої школи-театру Галини Вишневської на фестивалі М. Ростроповича у м. Евіан (Франція, 2000 р.).

Закінчив та проходив стажування у Російській академії музики ім. Гнєсіних (клас – професора В. Б. Носіної).

Співпрацює з багатьма інструменталістами, вокалістами та виступає на багатьох концертах сучасної музики.

Адреса: м. Київ, вул. Володимирська, 22а, територія Національного заповідника «Софія Київська» (центральний вхід).

Вартість: Вхід вільний.

До списку новин