загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

РНБО схвалила рішення щодо встановлення стіни на кордоні з Росією

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабміну доручено організувати односторонню демаркацію українсько-російського держкордону.

Рада національної безпеки та оборони прийняла рішення встановити інженерні споруди для захисту українського кордону. Про це заявив секретар РНБО Андрій Парубій по закінченню засідання в понеділок увечері в Києві. Як повідомляє ТСН, серед тез рішення РНБО -  посилений режим на кордоні з Росією, побудова інженерних споруд - є доручення Кабміну розробити план стіни і будувництва, одностороння демаркація всього кордону,  а також  заборона в'їзду  російських судів на Азовському морі. "Доручено Кабінету міністрів України організувати односторонню демаркацію українсько-російського державного кордону, забезпечити її належне інженерно-технічне облаштування у відповідності з сьогоднішніми загрозами національній безпеці", - заявив Парубій.

Рішення РНБО вводиться в дію указом президента України. Як вже раніше повідомлялося, Порошенко заявив, що після закриття кордону запровадять режим припинення вогню на Сході.

До списку новин