загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Михайлівський територіальний центр соціального обслуговування: "Допомагаємо долати побутові труднощі"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Важко повірити, що в наш час можна отримати щось безкоштовно. Але кардинально змінюєш цю думку, коли дізнаєшся про Михайлівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

До його складу входять: відділення соціальної допомоги вдома; відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги малозабезпеченим непрацездатним громадянам; відділення соціально-побутової адаптації, де надаються послуги пенсіонерам та інвалідам.

Серед іншого у терцентрі одиноким громадянам (або якщо діти у них пенсіонери чи інваліди) можна безоплатно отримати послуги перукаря. Перукарем тут працює Діана Миколаївна Азовська, яка закінчила Київський національний університет культури і мистецтв імені Поплавського та отримала професію перукаря-модельєра. Учасників та інвалідів війни, бойових дій спеціаліст приймає позачергово. Послуги надаються за місцем проживання. Щодня перукар обслуговує 3-6 пенсіонерів.

На фото ви можете бачити Діану Миколаївну разом з підопічною відділення Лідією Іванівною Іванченко. Ця жінка народилася в Ростовській області, була другою дитиною в сім’ї. Потім переїхала зі своєю родиною до Криму. Але вже майже 30 років живе в Михайлівці, виховала п’ятьох дітей, працювала в колгоспі ім. Мічуріна. Зараз вона перебуває на пенсії та займається своєю улюбленою справою – вирощує квіти.

Однак не тільки перукар є в штаті терцентру. Соціальний робітник Валентина Анатоліївна Новосельцева надає послуги з прання. Вона якісно випере білизну та випрасує її. Робітник з комплексного обслуговування й ремонту будинків, Віталій Сергійович Блінов, зробить поточний ремонт будівель, розпиляє та порубає дрова, а ще бензокосою покосить траву.

Якщо маєте питання з приводу надання послуг пенсіонерам, то за консультацією завжди можна звернутися до територіального центру за телефоном у Михайлівці: 2-18-85.

 

Олена ПРИСТУПА,

завідуюча відділенням соціально-побутової адаптації

До списку новин