загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Львів’яни літнього віку проводять дозвілля, розширюючи культурні горизонти

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Минулої п’ятниці для підопічних Львівського міського терцентру провели два заходи дозвілля з культурно-мистецькою складовою. Так, дідусі та бабусі побували на перегляді вистави «Готель поміж двох світів» у виконанні акторів Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Того ж дня підопічним терцентру провели пізнавальну екскурсію «Легенди Древнього Львова». Під час неї учасники ознайомились з вулицями, площами та пам’ятками древнього Львова, який є осередком історичних архітектурних пам’яток України, а також з минулим побутом містян, що сприяє комплексному пізнавальному та соціально-культурному збагаченню літніх людей», – розповіла культорганізатор Львівського міського терцентру Віра Костецька.

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян створено з метою забезпечення якісного та ефективного функціонування системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканців Львова.

«Сьогодні в кожному діючому центрі дозвілля нашої установи для літніх людей, ми організовуємо для підопічних різноманітні заходи, пов’язані з культурним збагаченням, підвищенням загальної ерудиції, пізнанням нового та цікавого. Власне кажучи, проста участь у колективних заходах позитивно впливає на соціальне орієнтування в суспільному житті, дає відчуття участі в житті громади», – розповів директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського територіального центру можуть звертатися у відділення соціально-побутової  реабілітації за тел.: 233-10-49, а також за тел.: 238-32-74.

До списку новин