загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В «Університеті третього віку» пройшов випускний

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нещодавно в територіальному центрі соціальної допомоги Придніпровського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради пройшло урочисте вручення сертифікатів випускникам «Університету третього віку» 2013–2014 навчального року. Захід розпочався з виконання Державного гімну України. Потім пролунав останній дзвінок. Про це повідомили в департаменті соціальної політики.

З привітаннями до присутніх звернувся директор департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Коцюруба Володимир Полікарпович, який у своєму виступі наголосив на важливості організації роботи «Університету третього віку «Крила надії», особливо в умовах сьогоднішньої ситуації в Україні, подякував його ректору Коваль Галині Іванівні, викладачам, директору Ляшенко Ірині Віталіївні та всім працівникам територіального центру за той титанічний труд, який вони вкладають в залучення людей похилого віку до активного життя. Адже людині з активною життєвою позицією, яка все життя була у вирі подій, людей і спілкування, дуже важко і просто шкідливо залишатися наодинці із собою.

Висловив переконання, що університет може підготувати проект та подати заявку для участі в конкурсах отримання грантів.

Після привітань відбулась церемонія вручення сертифікатів про закінчення 2013-2014 навчального року студентам, які пройшли курс навчання в «Університеті третього віку». Ректор університету Коваль Галина Іванівна та завідувач відділення соціально-побутової адаптації Бондаренко Наталія Миколаївна вручили їх 45 випускникам.

Ректор, декани та викладачі «Університету третього віку» були нагороджені Грамотами територіального центру соціальної допомоги Придніпровського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради: Коваль Галина Іванівна, Дембіцький Лев Іванович, Карпова Тамара Іллівна, Ковальчук Олександр Антонович, Кравченко Костянтин Миколайович, Москалюк Оксана Юхимівна.

Захід закінчився святковим концертом, який спільно з випускниками факультетів підготували: ансамбль «Дніпряни» (керівник Коваль Галина Іванівна), група школи бальних танців територіального центру (керівник – Ковальчук Олександр Антонович).

Лунали задушевні українські пісні: «Моя ти земле калинова», «Біла хата» та багато інших, танцювали «Танго» та «Ча-ча-ча».

До списку новин