загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ЄС посилює санкції проти анексованого Криму

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В якості компенсації Україні пропонується режим найбільшого сприяння.

Рада ЄС на засіданні 23 червня ухвалила рішення заборонити імпорт товарів з анексованого Росією Криму в Євросоюз.

Про це заявив російським журналістам глава МЗС Литви Лінас Лінкявічюс, передає ІТАР-ТАСС.

Єврокомісія оцінює юридичні наслідки відокремлення Криму від України і пропонує набір економічних, торговельних і фінансових обмежень з їх негайним застосуванням.

Зокрема, ЄС має намір до кінця червня 2014 року ввести заборону на імпорт вина та інших товарів з Криму у зв'язку з санкціями проти Росії через приєднання півострова, повідомляло раніше Agence France-Presse.

Виробниче об'єднання «Масандра» у 2013 році експортувало продукцію у 12 країн, у тому числі Бельгію, Голландію, Велику Британію, Швейцарію, Німеччину, Польщу, але обсяги поставок були незначними.

В якості компенсації Україні пропонуються режим найбільшого сприяння у зовнішньоекономічній діяльності з боку ЄС, створення зони вільної торгівлі з Євросоюзом (позитивний ефект від зняття торгових бар'єрів для України в ЄС оцінюють в €500 млн в рік) і підключення до механізму ENPI (програма добросусідства і партнерства з семирічним бюджетом €12 млрд).

Обсяг фінансової допомоги Україні по лінії Європейського союзу і Міжнародного валютного фонду в 2014 році складе €1,61 млрд. В документі прописана додаткова фінансова підтримка України на €1 млрд понад вже узгоджених €610 млн: гроші країна буде отримувати траншами - €600 млн у червні, решта протягом року за погодженням з ЄС і МВФ. Надання фінансової підтримки ув'язується в "дорожній карті" з податковою реформою, обидва пункти включені у розділ, присвячений заходам щодо стабілізації економіки.

До списку новин