загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Актор цирку «Дю Солей», уродженець Чернігівщини, передав українській армії 60 тисяч доларів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

45-річний актор цирку «Дю Солей» (канадська компанія розваг) Віктор Кі передав на потреби української армії 60 тисяч доларів. Чоловік їздив по США, перед глядачами розказував про Україну та її біди. Там же, на виступах, і збирав гроші на потреби армії.

Віктор Кі родом з Прилук. У дитинстві мав прізвище Кіктєв. Виступав у дитячому цирковому колективі «Удай» Палацу культури заводу «Будмаш». Мати хлопця була танцівницею, батько — музикантом. У 1989 році Віктор вступив до Київської академії естрадного та циркового мистецтва, опісля виїхав у Францію, зараз мешкає у Флориді (США). Курсує світом з цирковими номерами.

Про Україну не забуває. Навіть свій автомобіль «Порш» розмалював у жовто-блакитні кольори, а на капоті розмістив зображення тризуба. На автівці напис: «Неlр Ukraine" («Допоможіть Україні»).

— Спочатку син збирав гроші на допомогу сім'ям, рідні котрих загинули на Майдані, — написала повідомлення у соцмережі мама Віктора 67-річна Лариса Цибульська (жінка зараз мешкає в США, у місті Орландо).— Збирав кошти від Сан-Франциско до Нью-Йорка, а це 4000 миль (більше 6000 кілометрів). У першу чергу гроші давали тим родинам героїв Небесної сотні, які, на нашу думку, більше потребують фінансової допомоги. Хоча це не поверне їм втрачених рідних, але хоч якась допомога.

Віктор Кі продовжує збирати гроші для армії, хоча в Прилуках був дуже давно.

— Хотілося б, щоб і наша країна (має на увазі Україну. — Авт.) думала про це, а не лише громадяни, котрі живуть далеко від Батьківщини, — переконана мама циркача.

Роман ДАВИДЕНКО

До списку новин