загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Країна мрій" розпочнеться 5 липня

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

5-6 липня у парку "Феофанія" пройде XI Міжнародний етнічний фестиваль "Країна Мрій".

Як повідомляє сайт фесту, цього року зросте кількість сцен і інтерактивних зон, а відвідувачі свята познайомляться з кращими артистами з різних куточків світу.

Увазі глядачів представлять 20 сцен та зон. Зокрема, фольклорну, обрядову, козацьку сцени, зону здоров’я, книжкову ярмарку тощо.

Для відвідувачів виступатимуть Олег Скрипка та Джаз-кабаре "Забава" (французька програма), гурт "Бумбокс" та Роман Гриньків (Україна), гурт з Нігеру "Toumast", індійсько-британський проект "Kissmet", серби "Earth Wheel Sky Band", "Miazsz" (Польща), Кабаре-бенд "Серебряная Свадьба" (Білорусь), "Перкалаба", "The Вйо" та багато інших.

Серед нововведень фестивалю – нова сцена під назвою "Театр-кабаре", "Обрядовий майданчик", електронний простір "Етно-Диско-Лаунж", виставки картин і фото.

Також у рамках фестивалю пройде "VII Літературна Країна Мрій".

Традиційно на відвідувачів чекатиме книжковий ярмарок, участь у якому візьмуть близько 50 видавництв ("Грані-Т", "Нора-Друк", "Видавництво Старого Лева", "Зелений Пес", "Наш Формат", "Смолоскип", "Балтія-Друк", "Кальварія", "Свічадо", "Фонтан казок" та інші).

Серед книжкових будиночків-наметів читачі зустрінуть Івана Андрусяка, Антіна Мухарського з його книгомобілем, автора Акту про Незалежність Левка Лук'яненка, Сашка Лірника.

"Брати Капранови виступлять із музичною програмою, Ірена Карпа розповість про нову книгу, Олександр Ірванець та Келя Ликеренко частуватимуть іронічними віршами. Представлять свою творчість на розсуд глядачів літературні об’єднання "Перехрестя", "Гак", "Севама", "Маруся" та ін. І це ще не всі цікавинки", - повідомляють організатори.

Для найменших відвідувачів працюватиме Дитяча галявина.

Місце проведення: парк "Феофанія", вул. Академіка Лебедєва, 32.

Як доїхати:

- від станцій метро "Печерська", "Дружби народів", "Либідська", "Васильківська", "ВДНГ": маршрутний автобус № 548 до зупинки парк "Феофанія";

- безкоштовні маршрутні автобуси "Країна Мрій": м. "Теремки" — парк "Феофанія".

Вхід на "Країну Мрій" платний: дитячий квиток коштує 20 гривень, дорослий — 100 гривень.

До списку новин