загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

П'ять найкращих аквапарків на морському узбережжі України

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Все про водні розваги, місця і вартість - читайте в нашому рейтингу.

Морське узбережжя України з недавнього часу може запропонувати відпочивальникам не лише, море і пляж, але й розваги.

На багатьох курортах з'явились аквапарки.

Острів скарбів. Кирилівка

У курортному селищі Кирилівка Запорізької області був збудований один з найкращих аквапарків України. "Острів скарбів" займає площу в 60 тисяч метрів. На цій території працює 16 атракціонів для дорослих, для дітей спорудили 18 атракціонів. Крім того, відпочивальники можуть скористатися послугами восьми басейнів, найбільший з яких має площу в 1720 метрів квадратних.

Вода в аквапарку чиста. Адміністрація стверджує, що вода видобувається з глибини 150 м.

"Острів скарбів" нагадує лабіринт, яким протікає "ледача річка", якою можна пропливти на спеціальних матрацах. Дитячий центр оформлений у піратському стилі. Тут спорудили майже справжній піратський корабель, з якого спускаються на водних гірках. Дорослі можуть спокійно залишати тут дітей і прямувати на свої атракціони. З найменшими відвідувачами працюють аніматори.

На території аквапарку "Острів скарбів" можна без проблем смачно поїсти. Тут пропонують і азійську, і європейську, і українську кухні.

Вартість відвідування дорослого аквапарку – від 210 грн до 280 грн. Діти – від 190 грн до 260 грн.

"Аквапарк Мис доброї надії". Бердянськ

На узбережжі Азовського моря в Запорізькій області є конкурент аквапарку в Кирилівці – "Мис доброї надії". Цей центр займає площу в 50 тисяч квадратних метрів. Тут зібрано аж 31 атракціон. Висота деяких вражає – 17 метрів,а  довжина – 150 метрів.

"Аквапарк Мис доброї надії" створений у стилі старого замку з великою кількістю рослинності і басейнів. Дорослі можуть випробувати себе на таких атракціонах, як "Таємниця Бермуд", "Чорна діра", "Ніагара", "Бумеранг" і "Дев'ятий вал". Для дітей передбачили спеціальну зону, де є атракціони і басейни.

Проведення цілого дня в розвагах завжди викликає бажання перекусити. На території аквапарку є кафе і ресторанчики зі смачними стравами.

Відвідування дорослого – 270 грн, дитини – 245 грн.

"Коблеве"

На однойменному курорті є аквапарк "Коблеве". Це чудово місце вдало провести день біля моря, отримавши позитивні враження. Цей розважальний комплекс вважають найбільшим в регіоні. Площа складає чотири гектари. Тут можна розважатися на таких атракціонах, як "Камікадзе", "Широкий слайд", "Чорна діра", "Космічна воронка", "Гірська річка". Загалом їх тут десять. Дітям пропонують шість атракціонів.

До послуг також відкрито три кафе.

Адміністрація аквапарку проводить акції, що дозволяє зекономити сімейний бюджет.

Відвідування дорослого складає від 140 до 210 грн. Дітей – від 110 грн до 175 грн.

Аттика. Очаків

В Очакові Миколаївської області є аквапарк "Аттіка". Він збудований у грецькому стилі. Про це говорить дизайн, який змушує відвідувачів повернутися до часів Стародавньої Греції. Тут збудовано шість гірок: тунель "Aquatube", "Мультислайд", "Камікадзе", "Freefall", "Космічна Діра". Для дітей тут є чотири гірки.

Крім того, на території аквапарку є п'ять басейнів різної глибини. Якщо втомились від водних розваг, то є місця, де можна полежати на шезлонгах або випити холодного соку у затінку. Усі, хто був на відпочинку в "Атиці" говорять про його велику популярність.

Відпочинок в аквапарку в Очакові залишить надовго приємні спогади.

Відвідування дорослого – 200 грн, дитини – 130 грн.

Орбіта. Коблеве

В Коблевому є ще один аквапарк – "Орбіта". Це місце менш розрекламоване. Аквапарк збудований на території бази відпочинку. Якщо ви проживаєте тут, то відвідування аквапарку для вас безкоштовне. На території є спеціальне містечко для дітей. Тут найменшим відвідувачам буде дуже весело, а день пройде у чудовому настрої. Для дорослих в аквапарку є девять атракціонів, серед яких слід згадати про "Камікадзе", "Гірський спуск", Space Hole та інші.

Вартість відвідування дорослого – 240 грн, дитини – 200 грн.

До списку новин