загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

З 10 по 13 липня у Львові вп’яте відбуватиметься фестиваль іспанського мистецтва фламенко «Фанданго з України»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Один з найяскравіших гостей фестивалю - Київський театр іспанського танцю і музики «Дуенде Фламенко» з прем’єрою «Carretera»

З 10 по 13 липня у Львові уже вп’яте відбудеться щорічний фестиваль мистецтва фламенко «Fandango de Ucrania» («Фанданго з України»). У рамках цього уже традиційного для міста Лева фестивалю 12 липня у Міському палаці культури ім. Г. Хоткевича (вул. Кушевича, 1) прем’єру своєї нової вистави покаже Київський театр іспанського танцю і музики «Дуенде фламенко». Відомий в Україні колектив запрошує львів’ян у яскраву танцювально-музичну мандрівку шляхами пристрасного іспанського фламенко – на постановку «Carretera» («Шлях»).

Львів є одним із центрів іспанської культури та мистецтва фламенко в Україні. І все завдяки фестивалю «Fandango de Ucrania». Ідея започаткувати такий фестиваль з’явилася у 2009 році, коли львівський гітарист і танцюрист Олександр Ліпський розпочав подорожі містами України у пошуках друзів та колег з мистецтва фламенко. Відвідавши осередки фламенко у Києві, Харкові та Одесі, Олександр та його дружина Наталія вирішили зібрати всіх, хто займається фламенко в Україні, в одному місці і в один час – на літньому фестивалі фламенко у столиці Галичини.

І ось уже п’ятий рік поспіль фестиваль «Fandango de Ucrania» збирає у Львові понад сто найкращих танцівників, музикантів і співаків фламенко з усієї України, а також приймає гостей з Росії, Білорусії й привертає увагу артистів з інших країн. «Фламенкісти» з усіх куточків України з’їжджаються, спілкуються, діляться досвідом, створюють спільні проекти. У 2013 р. з дебютним номером уперше виступила Львівська школа фламенко Олександра Ліпського «La Peña Flamenca de Lviv». Мета фестивалю - показати себе, подивитися на інших, а ще – щиро насолодитися мистецтвом фламенко у невимушеній дружній атмосфері справжньої іспанської вечірки.

З програмою фестивалю-2014 можна ознайомитися на сайті: http://fandangodeucrania.org. Програма – насичена і цікавіша, ніж завжди, адже це – перший ювілей для «Fandango de Ucrania». Зокрема, у суботу, 12 липня, о 15:00 у Міському палаці культури ім. Г. Хоткевича (вул. Кушевича, 1) відбудеться гала-концерт учасників фестивалю. А того ж дня о 19:00 – вистава одного з найяскравіших гостей заходу - Київського театру іспанського танцю і музики «Дуенде Фламенко».

Театр «Дуенде Фламенко» – колектив талановитих артистів, які вже протягом багатьох років віддані культурі фламенко. Мистецтво цього театру – це поєднання таланту, тонкого смаку і високої виконавської майстерності, завдяки чому виступи «Дуенде Фламенко» - не менше захоплюючі, ніж виступи визнаних майстрів з Іспанії. Музично-танцювальні вистави театру – це завжди глибоке занурення у чарівний світ фламенко, під час якого кожен глядач обов'язково відчує себе в запальній, експресивній, пристрасній Іспанії. Досконале мистецтво танцю доповнюється звучанням музичних інструментів на живо, грою сценічного світла і яскравими костюмами.

Вистава театру «Carretera» від Театру «Дуенде Фламенко», яку львів’яни побачать 12 липня, - це неймовірно чуттєва розповідь про шлях розвитку фламенко: від витоків - до сьогодення. Танцювальне дійство на сцені у виконанні чотирьох танцівниць фламенко супроводжуватиметься музикою фламенко від початку XIX століття до сучасності, в тому числі вишуканими сумішами музики фламенко із класичною музикою та джазом. У виставі беруть також участь артисти Харківського театру фламенко «A solas con flamenco» (//flamenco-khrarkov.com.ua).

Вартість квитків:

Квитки на гала-концерт фестивалю: 50 грн. або ж безкоштовно - при придбанні квитка на виставу Театру «Дуенде фламенко».

Квитки на виставу Театру «Дуенде фламенко»:

Партер – 100, 120, 140 і 160 грн. // Балкон – 60 і 80 грн.

До списку новин