загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Путіна немає шансів утримати Крим, - Валенса

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Президент Росії Володимир Путін "не має жодного шансу утримати Крим".

Про це в інтерв'ю чеському громадському каналу ČT24 заявив колишній президент Польщі, лідер «Солідарності» Лех Валенса, передає Цензор.НЕТ з посиланням на Радіо Свобода.

Путін і надалі може діяти згідно зі своєю уявою - зводити кордони або відправляти танки, але сьогодні світ інший, вважає Валенса. На його думку, Росія поверне Україні Крим, «адже ми живемо в світі розуму і переговорів, а не танків». «Ми приречені на мир, компроміс і розвиток. А той, хто направляє танки, хто вдається до таких методів, повинен програти», - додав Валенса.

Лідер польської «Солідарності» також вважає, що зараз важливо налагодити діалог демократичних сил в Європі, «потрібна європейська солідарність і глобальна солідарність».

Переклад з англійської.

Здійснив Роман Олійник, директор відділу з міжнародних відносин.

До списку новин