загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Порошенко пообіцяв особисто читати коментарі у соціальних мережах (відео)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Президент Петро Порошенко оголосив про створення офіційної сторінки у соцмережах.

Про це Президент розповів у своєму відеозверненні.

“Протягом останніх років спілкування з вами в соціальних мережах виросло з простої розмови у колі близьких друзів до прямого каналу взаємодії зі всією країною. Дякую вам за активність, підтримку і критику. Це дозволяє звірятись з настроями суспільства без посередництва. Всі найважливіші заяви і події мого життя постійно публікувались на сторінках в фейсбуці, в твіттері і на відео-каналах.

Але з початком моєї роботи на посту Президента України подій і приводів для повідомлень стає все більше, а мій графік не завжди передбачає наявність інтернету і часу, щоб оперативно вас інформувати. Тому, я ініціював процес об’єднання і переведення моїх приватних екаунтів у сторінки, які підтримуватиме моя команда. Цей процес буде завершено протягом найближчих тижнів.

Моя команда допоможе зберегти всіх друзів і фоловерів на зв’язку — я ціную і хочу зберегти нашу взаємодію і обмін думками. Всі мої особисті пости починатимуться з двох літер “ПП” — Петро Порошенко. Ми розширимо кількість тем, які будуть отримувати висвітлення. Тут будуть не тільки офіційні новини, але і фотоальбоми, живі оперативні коментарі, інфографічні матеріали, цифри і тенденції.

Я також обов’язково особисто постараюсь читати коментарі — тому кожен раціональний аргумент буде почутий. Я хочу подякувати всім учасникам Волонтерської програми, яка стартувала під час виборчої кампанії і зараз ми готуємо новий порядок денний для громадських активістів і суспільного авангарду. Моя команда готує ряд технічних інновацій, які дозволять нам взаємодіяти на постійній основі і дасть людям інструменти безпосередньго впливу на владу. Друзі, все тільки починається! Ще раз дякую вам! Разом – сила”, – сказав Петро Порошенко.

//www.youtube.com/watch?v=DZAt_J4eNhg

До списку новин