загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Захід має бути єдиний у засудженні Росії – Більдт

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністр закордонних справ Швеції Карл БільдтПозиція країн Заходу щодо окупації Росією Криму та її наступних спроб чинити агресію проти України має бути єдиною, потужною та твердою. Про це сказав міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт, виступаючи у вівторок в Атлантичній раді у Вашингтоні.

«Украй важливо, щоби ми твердо протистояли російській окупації Криму. Якщо ми проявимо нерішучість, подібне може повторитися в майбутньому», – заявив дипломат.

Він наголосив, що анексія Криму підриває фундаментальні принципи європейської безпеки та світового порядку в цілому. Водночас він звернув увагу на інші сигнали, які свідчать про апетити Москви щодо східної України. На його переконання, спроби російського керівництва вторгнутися в Україну «стануть для Росії кінцем» у тому вигляді, в якому вона зараз існує.

«Росія стає непередбачуваною, і це надзвичайно тривожно не тільки в контексті безпеки, а й з погляду бізнесу, що матиме довготривалий ефект», – відзначив Більдт.

Він вважає економічні санкції важливим інструментом впливу на політику Кремля. Водночас швидке застосування широких обмежувальних заходів проти Росії привело б до колапсу її економіки, яка потягнула б за собою економіки інших країн регіону, передусім, України, вважає Більдт.

До списку новин