загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Михайлівці відкрився літній майданчик відпочинку для пенсіонерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На календарі липень — самий розпал літа. У цей час багато хто, намагається якомога більше часу приділяти собі, відпочивати, аби набратися нових сил для подальших звершень. Але окрім тіла повинна відпочивати ще й душа.

Саме для того, аби кожен михайлівчанин, від малого до старого, міг відпочити душею, 3 липня цього року о 15.00 біля районного Будинку культури відкрився літній майданчик відпочинку для пенсіонерів, де тепер щочетверга з 15.00 до 17.00 проходитимуть цікаві заходи для людей похилого віку.

Ініціатором цієї події стала одна з учасниць колективу «Молодість душі», віртуозна баяністка Софія Іванівна Овчиннікова. Тож за сприяння адміністрації Михайлівського районного будинку культури та дирекції територіального центру соціального обслуговування районної ради, у Михайлівці тепер є місце, куди можна прийти, щоб послухати чудові пісні, потанцювати, поспілкуватися та просто провести час у хорошій компанії.

Гарний настрій та теплу атмосферу михайлівчанам забезпечить гурт веселих та запальних жіночок з вокального ансамблю під назвою «Молодість душі». Колектив складається з 13 талановитих та неймовірно активних пенсіонерок. Вже понад три роки вони заряджають жителів селища та району своїм позитивом та незгасаючою енергією.

Тому запрошуємо всіх щочетверга на літній майданчик, аби зарядитися позитивними емоціями.

Анастасія БОНДАРЕНКО

До списку новин