загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Львові вчетверте пройдуть Дні Європейської Спадщини

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Щороку протягом вересня більшість європейських країн об’єднує спільна мета – привернути увагу громадськості до багатства, цінності та необхідності збереження національної і загальноєвропейської культурної спадщини. Для цього організовують численні атракційні заходи в рамках Днів Європейської Спадщини.

Так, у вересні, за підтримки спільного українсько-німецького проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини м. Львова», що втілюється завдяки співпраці Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) та Львівської міської ради, у Львові буде організовано ряд заходів, що дасть можливість кожному львів'янину та гостеві міста доторкнутись до незвіданого, грандіозного культурно-історичного скарбу Львова.

Програма святкування включає проведення безкоштовних цікавих екскурсій, концерти та багато іншого.

Готуючись до свята, організатори звертаються до всіх небайдужих з проханням взяти участь у спільному брейнштормінгу для визначення нових обєктів. на які варто звернути увагу: "Кожного року ми намагаємось знаходити для показу все нові об'єкти, відповідно зараз ми в пошуку свіжих ідей. Ключове питання: що ще залишилось невідкритим для громади Львова та його гостей, але містить в собі частинку цінної європейської спадщини, про яку варто знати і яку потрібно шанувати? Просимо ВАС долучатись до спільного брейнстормінгу. Якщо у ВАС є цікаві ідеї, пропозиції чи побажання, поділіться з нами) Нам цікава ВАША думка. Кожна ініціатива вітається".

До списку новин