загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Ту Стань! - 2014" відбудеться!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Як повідомляють організатори, фестиваль середньовічної культури “Ту Стань! – 2014″ відбудеться 1-3 серпня в с. Урич Сколівського р-ну Львівської області. Вдев’яте у підніжжі скель, де в IX-XVI столітті існувала велична Фортеця Тустань, кожен охочий зможе долучитися до звитяги української середньовічної культури. “Ту Стань! – 2014″ пройде у форматі зустрічі давніх друзів та нових гостей Заповідника.

"З огляду на події в країні захід буде проведений у зміненому форматі – зустрічі давніх друзів та нових гостей Заповідника. Ми хочемо підняти до обговорення актуальне питання лицарства у наші дні та запрошуємо до дискусії на тему антиукраїнської пропаганди культури і “перекручування” історії України. Саме тому цьогоріч до традиційних складових середньовічної програми також буде внесено лекції та обговорення у форматі вуличної школи.

З іншого боку, не можемо бути певними, що на сході країни не буде загострення конфлікту, проте докладемо максимум зусиль, щоб цьогорічна Зустріч у Фортеці "Ту Стань! - 2014" не лише відбулась, але й підтримала бойовий дух українців", - йдеться на сторінці заповідника в Facebook.

Запрошуємо до участі реконструкторів доби Київської Русі; танцюристів середньовічних танців; ремісників та майстрів, які можуть навчити своєї справи відвідувачів, та презентувати власні вироби; торгівців продуктами, притаманними для нашого регіону; вуличних музик; лекторів з культури, історії та давніх ремесел для проведення лекцій і дискусій у Тустанській школі; волонтерів, що хочуть долучитися до розбудови середньовічного селища та на кілька днів відпочити від буденності.

Цьогоріч формат “Ту Стані! – 2014″ – це поєднання військового табору та середньовічного містечка з ярмарком. На відвідувачів чекають імпровізовані подвір’я, на яких можна буде познайомитися із технологіями виготовлення та обробки основних матеріалів; бої воїнів-русичів, моноголо-татар та балтів; виступи вуличних музикантів; штурм фортеці та багато іншого. Як і щороку, кожен матиме змогу себе спробувати у майстерності бою та ремеслі своїх предків, грати на давніх музичних інструментах та взяти участь у штурмі фортеці, навчитися середньовічних танців та купити на згадку сувенір ручної роботи, дізнатися історію Фортеці та взяти участь у дискусіях Тустанської школи.

Поважай стародавню культуру – приїжджай на Тустань!

До списку новин