загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Інформація для пенсіонерів, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Інформація для пенсіонерів, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції

Для вирішення питань, пов'язаних з тимчасовим перебуванням, слід звертатися за телефоном урядової “гарячої лінії” (безкоштовно цілодобово): 0800507309 або в Міжвідомчий координаційний штаб з питань, пов'язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованій території та районів проведення антитерористичної операції за телефонами “101”,+38 (044) 247-30-02, +38 (044) 247-32-92.

Адреса штабу: м.Київ, вул. Гончара, 55 а.

Інформація про наявність вільних місць для розміщення: //migrants.gov.ua.

Державна підтримка пенсіонерів:

- Переведення пенсії за місцем фактичного проживання (перебування); - Первинне призначення пенсії;  - Перерахунок пенсії;  - Оформлення допомоги на поховання в тому разі, якщо пенсійна справа померлого прийнята на облік в органах Пенсійного фонду за місцем фактичного проживання (перебування).

Куди звертатися:

до органу Пенсійного фонду за місцем фактичного проживання (перебування)

Основні документи, які необхідно мати при собі:

- Паспорт;  - Посвідчення одержувача пенсії (за наявності);  - Довідка про присвоєння ідентифікаційного коду (за наявності).

Особа, яка звертається за допомогою на поховання, подає:

1.Заяву про виплату допомоги на поховання.  2.Довідку про смерть пенсіонера (свідоцтво про смерть та копію) або витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про смерть для отримання допомоги на поховання.

Управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську розташовано за адресою: вул . Поштова, б. 5. (район підприємства „СКМЗ”, зупинка за вимогою „Пенсійний фонд”).

Телефон „гарячої лінії” в управлінні ПФУ у м. Краматорську +38(0626) 41-87-40.

Адміністрація управління ПФУ у м. Краматорську

До списку новин