загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін відпустив у "вільне плавання" тарифи на комуналку і дозволив визначати їх на місцях

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Тарифи на житлово-комунальні послуги місцева влада формуватиме без погодження з Держцінінспекцією.

Невдовзі тарифи на житлово-комунальні послуги можуть бути переглянуті в багатьох населених пунктах України, адже Кабмін відпустив їх у "вільне плавання". На вчорашньому засіданні уряд вирішив, що місцева влада відтепер зможе сама формувати ціни і не погоджувати їх із Державною інспекцією з контролю за цінами, повідомляє прес-служба Кабміну.

Нині переглядати тарифи на послуги ЖКГ органи місцевого самоврядування можуть лише за умови висновку Держцінінспекції за цінами щодо економічної обґрунтованості витрат, пов'язаних з виробництвом, транспортуванням, постачанням теплової енергії, наданням послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, а також вивезення побутових відходів.

"Однак у зв'язку з відсутністю територіальних органів Держцінінспекції отримання таких висновків було досить ускладненим та тривалим у часі. Відповідно до постанови, скасовано вимогу, яка передбачена у Порядках формування тарифів на житлово-комунальні послуги, щодо отримання висновків Держцінінспекції стосовно розрахунків економічно обґрунтованих планових витрат. Таким чином, створюються умови для належного та своєчасного виконання органами місцевого самоврядування повноважень у сфері житлово-комунальних послуг", - пояснюють у Кабміні.

Тим часом "покращення" комунальних послуг невдовзі відчують на собі кияни – у столиці знизять температуру гарячої води.

До списку новин