загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Укрпошта" розпочала перекази пенсій до окупованого Криму

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Уперше після анексії півострова українські пенсіонери Криму почали отримувати пенсію.

Про це йдеться у повідомленні Мінінфраструктури.

Виплата пенсій здійснюється за ІІ квартал 2014 року.

Згідно із повідомленням, Кабмін дозволив пересилати на територію Криму пенсійні виплати, які оформлятимуться як міжнародні грошові перекази. Двосторонній обмін міжнародними грошовими переказами між Укрпоштою та Поштою Росії  не припинявся.

Укрпошта прийматиме і здійснюватиме перекази пенсій до відділень поштового зв’язку Кримського півострова.

"Ми розуміємо як важливо сьогодні забезпечити соціальні гарантії  нашим громадянам, які проживають на анексованій території. Укрпошта оперативно налагодила технологічний процес пересилання пенсійних переказів, на Крим вже пішли перші виплати", - зазначає генеральний директор УДППЗ "Укрпошта" Михайло Паньків.

Паньків також зауважив, що отримання пенсій через міжнародні поштові перекази Укрпошти на сьогодні є найзручнішим способом для кримчан, оскільки українські банки більше не працюють на анексованій території.

Крім поштового переказу, пенсію можна отримати шляхом зарахування коштів на рахунок у банку, але розташованому за межами тимчасово окупованої території.

Кримчани, які хочуть поновити виплати пенсій Україною, мають особисто звернутися із відповідною заявою до одного з чотирьох районних управлінь Пенсійного фонду України в Херсонській області - в  Генічеському, Каланчацькому, Новотроїцькому та Чаплинському районах, а також надати офіційне підтвердження про відмову отримання пенсії від російської сторони.

Кількість поштових відділень Укрпошти в Автономній республіці Крим становила 539 відділень, серед яких 57 - у Севастополі.

До списку новин