загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Військові Нідерландів просять відправити їх на Донбас

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Військовослужбовці Нідерландів написали відкритий лист міністру оборони Королівства Нідерландів, в якому вимагають відправити їх в Україну

Про це повідомляє  УНН з посиланням на нідерландське видання Joop.nl.

Наводимо повний текст листа:

“Шановна пані Дж. А. Хенніс-Плассхаерт.

Після катастрофи пасажирського літака MH17 Malaysia Airlines вже пройшло чотири дні. Дні інтенсивної печалі, жалю і скорботи.

Фрагменти тіл загиблих пасажирів розсіяні на милі в зоні бойових дій. Зоні на сході України, за яку б’ються українські урядові війська і проросійські сепаратисти.

Шановний міністр, те, що нині відбувається з останками пасажирів, у тому числі практично 200 голландськими громадянами, є неповагою, огидним і абсолютно неприйнятним.

ОБСЄ намагається отримати контроль над ситуацією. Але соціальні медіа рясніють закликами до дії, а не словами.

Використовуйте свій вплив, щоб прем’єр-міністром Рютте було прийнято рішення про якнайшвидше відрядження голландські військ до Східної України і – у співпраці з законною владою України – з усіма можливими і відповідними засобами, щоб повернути ініціативу щодо вирішення цієї ситуації, де вони (російські терористи прим .) мають право на наших загиблих.

Це найменше, що ми можемо зробити для наших співгромадян, які невинні і померли в результаті злочинного ідіотизму.

З повагою, Марсель, Королівська армія, ад’ютант».

До списку новин