загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Катерина Омельчак – ужгородка, яка оберігає закарпатських військовослужбовців

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Катерина Омельчак – ужгородка, яка практично весь свій вільний час, впродовж останніх років присвятила піклуванню та допомозі військовослужбовцям Збройних Сил України.

Свою допомогу військовослужбовцям в/ч А 1778 тендітна жіночка надає впродовж останніх років.

Народилася Катерина Омельчак на Тернопільщині в родині заможних батьків. Тут вона займалась впорядкуванням могил Січових Стрільців, за що неодноразово отримувала відзнаки та щирі слова вдячності від місцевих органів влади.

«Тернопілля для мене стало колискою. Доля склалася так, що я опинилася на Закарпатті. Для мене воно стало піснею. Великий український народ любив волю і пісню, бо пісня окриляє нас і веде в майбуття. Пісня – душа народу», — впевнено заявляє пані Катерина.

«Я люблю свій край, свій народ і готова до останніх хвилин свого життя служити йому – морально і матеріально. Багато років я являюсь прихильницею війська українського», — коментує людина, яка присвятила своє життя служінню народу України.

З військовослужбовцями в/ч А 1778 пані Катерина проводить майже всі релігійні та державні свята. Тісно співпрацює з капеланом — разом вони займаються підняттям морального та бойового духу особового складу військової частини.

Своїм прикладом тендітна ужгородка закликає всіх до підвищення культури спілкування, взаємоповаги між людьми, любові до рідного краю та його народу. Це прослідковується і в численних віршах та гімнах ужгородки, які вона зберігає у старенькому пошарпаному зошиті.

З першого дня, як закарпатські військовослужбовці були відправлені в зону проведення АТО для виконання бойових завдань, пані Катерина значно активізувала свою допомогу спрямовану на підтримку військовиків, на збереження їх життя та здоров’я.

Своїм прикладом Катерина Омельчак переконала суспільство, що допомогти може кожен, кому не байдужа ситуація у країні. Пані Катерина впевнена, що допомогти країні ми можемо лише об’єднавши свої зусилля.

«Ми вже перемогли – за нами правда!»

До списку новин