загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Президент виступив проти запровадження воєнного стану в Україні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Президент України Петро Порошенко виступає проти запровадження воєнного стану в країні.

Про це, як повідомили Forum'у в прес-службі Глави держави, він заявив у вівторок ввечері під час зустрічі з представниками депутатських фракцій і груп.

«Закликаючи владу до прийняття рішення про запровадження воєнного стану, народні депутати повинні усвідомлювати наслідки для країни такого рішення. Сьогодні навіть одне необережне слово здатне спричинити серйозні наслідки», - підкреслив Президент.

Порошенко зазначив, що Україна сьогодні вже перебуває в стані бойових дій і повинна захищати свою територію. Для цього потрібна боєздатна армія і відповідне її забезпечення, які неможливі під час воєнного стану. «У воєнному стані заборонено постачання зброї, продукції подвійного призначення, а нам треба виграти війну», - нагадав він.

Також під час воєнного стану стає неможливою підтримка держави міжнародними фінансовими інститутами. «Країнам у стані війни МВФ не дає грошей. Про це ніхто не думає, коли ставить сьогодні питання про воєнний стан», - сказав Президент.

Глава держави звернув увагу на те, що під час військових дій захищена законом не тільки сторона, яка зазнала агресії, але й країна-агресор. «Воєнний стан - це ситуація, коли є протилежна сторона. І та сторона, з якою ми воюємо, має відповідні права. Її можуть підтримувати, в тому числі й інші держави, вона захищена міжнародним правом», - заявив Президент.

Разом із тим, Порошенко зазначив, що сьогодні влада сконцентрувала зусилля на визнання світом так званих «Луганської та Донецької народних республік» терористичними організаціями. «Ми наполегливо працюємо над тим, щоб усі, хто вбиває українських солдатів та українських цивільних, були визнані терористами, а фінансова або будь-яка інша допомога терористам - злочином проти людства», - заявив глава держави.

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки та оборони Андрій Парубій заявив, що запровадження воєнного стану на сході України призведе до паузи в проведенні антитерористичної операції. Саме тому зараз його запровадження не на часі.

До списку новин