загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Працівники Пенсійного фонду Вінниччини збирають допомогу для бійців АТО

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Фахівці управління пенсійного забезпечення військовослужбовців апарату головного управління Пенсійного фонду Вінницької області ініціювали збір коштів серед колективу для підтримки українських військових, що перебувають на лікуванні у обласному військово-медичному центрі. 

Власними силами працівників пенсійної служби закуплено речі першої необхідності, зокрема, засоби гігієни, медичний інвентар, постільна білизна тощо. Також з дому були принесені мобільні телефони (в робочому стані) для зв’язку бійців із рідними.

За словами начальника зазначеної структури Валентини Карабіньовської, спілкування з пораненими військовими наштовхнуло фахівців Фонду на думку підтримати їх не лише матеріально, а й духовно. Так, дітлахи працівників управління підготували власноруч свої малюнки, аби налаштувати військовослужбовців на позитив.

Колектив юридичного управління Фонду власну допомогу запропонував іншим способом, здавши кров для поранених бійців, які особливо потребують рідкісних груп крові (4+, 1-, 2-).

Начальник головного управління Фонду Микола Черненко стверджує, що такого роду благодійність вийшла далеко за межі колективів головного й територіальних управлінь. «Ми намагаємось залучати до цієї справи усіх небайдужих громадян, членів своїх родин, спонукаємо власним прикладом інші структури до дій».  

До списку новин