загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кириллов та волонтери. Допомога на вагу золота...

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

22 липня з ініціативи голови Рівненської обласної ради Михайла Кириллова відбулася зустріч з громадськими активістами Рівненщини, які організували систему забезпечення військових всім необхідним.

20 волонтерів з Рівного, Сарн та Рокитного обговорили з очільником Рівненщини як обєднати спільні зусилля та оперативно й дієво підтримати армійців. Адже потреби у них нагальні: бронежилети, шоломи, тепловізори, нічні приціли, генератори, біноклі, рації, акумулятори, камуфляжі, ліхтарі, одяг, вода, засоби гігієни, продукти харчування, медикаменти та ще багато чого. Кожен з волонтерів відомий своєю активною громадянською позицією з часів Революції гідності. Нині їх допомога на вагу золота, точніше, життя. Під час обговорення усі висловилися за те, що дії волонтерів мають координуватися. За пропозицією Михайла Кириллова відтепер зустрічатимуться щовівторка.

Наразі, голова Рівненської обласної ради невідкладно вирішує питання щодо складського приміщення для гуманітарної допомоги. Також Михайло Кириллов взяв на себе забезпечення паливом транспорту з доставки необхідних речей для військових. За дорученням Михайла Кириллова у Рівненському військовому госпіталі також надаватиметься і психологічна допомога.

- Державна система забезпечення військових забюрократизована та неповоротка. Волонтерська допомога, як бачимо, є оперативною і дієвою. Рівненські активісти упродовж кількох місяців реально допомагають військовим в зоні АТО. Зберегли не одне життя. Тому вважаю вкрай необхідним поєднати спільні зусилля. Одні знають чим допомогти, інші – як це зробити, – наголосив Михайло Кириллов.

Прес-служба Рівненської обласної ради

До списку новин