загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сенатори США закликали Яценюка залишитися прем'єром

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Головним пріоритетом України зараз є перемога над сепаратистами у східній Україні.

Сенатори США Джон Маккейн і Кріс Мерфі закликали Арсенія Яценюка переглянути рішення про відставку з поста прем'єр-міністра України. Про це йдеться в заяві сенаторів.

«Ми стурбовані розпадом правлячої коаліції і оголошенням про відставку прем'єр-міністром Яценюком. Ми розуміємо важливість позачергових парламентських виборів, але ми впевнені, що головним пріоритетом України зараз є перемога над сепаратистами у східній Україні, які підтримуються Росією, а також робота над посиленням безпеки країни і просуванням життєво важливих економічних реформ. Ці величезні проблеми вимагають національної єдності серед українців і енергійної підтримки з боку США та міжнародної спільноти», - наголошується в заяві.

«Ми вважаємо, що прем'єр-міністр Яценюк виконав виняткову роботу для виведення своєї країни з нинішньої кризи. І ця робота ще не завершена. Ми сподіваємося, він зможе залишитися на своєму посту. Як завжди, ми будемо продовжувати робити все можливе, щоб гарантувати, що Україна буде отримувати всю необхідну підтримку з боку США та міжнародної спільноти», - резюмують сенатори.

Як відомо вчора Яценюк заявив, що, у зв'язку з розпадом парламентської коаліції і відмовою ВРУ підтримати урядові законопроекти, подав у відставку. Пізніше КМУ прийняв розпорядження про призначення першого віце-прем'єра Володимира Гройсмана.

До списку новин