загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Під Одесою готують масштабний арт-фестиваль в допомогу переселенцям

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Орієнтовний час проведення фестивалю, кошти від якого будуть направлені на допомогу переселенцям з охопленої війною частини України, - 22 - 24 серпня, тобто до Дня незалежності.

 Місце проведення фестивалю - Кароліно-Бугаз, станція Лиманська. Як повідомив на своїй сторінці в Facebook одеський музикант, артист і продюсер Сергій Бакуменко, планується, що протягом трьох днів фестивалю виступлять живі та електронні групи і проекти. Крім того, планується провести театральні вистави і поетичні вечори. Ще однією особливістю буде проведення в дні фестивалю ярмарків з традиційними українськими товарами та сувенірами.

У коментарі новостнікі Сергій Бакуменко зазначив:

«Сьогодні, як і багато років тому, - те, про що писав ще Олександр Довженко -« Україна в огні ». Йде війна за територію і ідеали. Ворог хоче, щоб наша країна була його годівницею. Ясна річ, що ми, українці, цьому статися не дамо. Осторонь нікому залишатися не раджу, та й не вийде. Мій фронт - мистецтво, їм я будь-якого ворога розіб’ю. Я йду воювати музикою, картинами, танцями, поезією ».

Скоро буде оголошено конкурс на назву і логотип фестивалю - запрошуються художники, поети - і переможець буде прийнятий на фесті в якості артиста. Організатори поки визначають склад учасників майбутнього масштабного проекту, в той же час вони сподіваються на певну підтримку з боку обласного керівництва - зі сценою, звуком і рекламою.

«Разом з вами ми проведемо яскраве пацифістський подія, яка повинна затвердити життя і мистецтво, як творчі сили. Разом з вами ми зберемо кошти і передамо їх на потреби переселенців. Чужих українців не буває! », - Підкреслив Сергій Бакуменко.

Варто відзначити, що учасник і творець низки одеських музичних проектів і найвідомішого, групи «Цирк», - свого часу організував цілий ряд успішних арт-акцій та фестивалів (найбільш запам’ятався - Фестиваль пам’яті Володимира Нессі). Це дозволяє сподіватися, що плановане до Дня незалежності подія буде по-справжньому цікавим і якісним.

Ймовірно, на підтримку влади розраховувати варто, адже проект може значною мірою підвищити туристичну привабливість Одеської області.

«Приїжджайте до нас на фестиваль. Відпочивайте, набирайтеся сил, слухайте про що співають люди, про що їхні вірші, подивіться якими стали їхні танці і мода. Не бійтеся дивитися на картини, загартовувати світом і мистецтвом! », - Звернувся Сергій Бакуменко до гостей майбутньої події.

До списку новин