загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Замковій горі у Житомирі відкриють «Вуличний університет»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

2 серпня о 16.00 год. «Фонд громади Житомира» спільно з тайм-клубом «Дача» в сквері на Замкові горі презентує проект неформальної освіти «Вуличний університет».

Про це повідомили організатори проекту.

Проект покликаний підвищити освітній та культурний рівень громади міста.

«Вуличний університет» Житомира – це цікаве та неформальне навчання, що підштовхує до саморозвитку, розкриває можливості, організовує дозвілля та стимулює до активної життєвої позиції.

Головна особливість – навчання відбувається на відкритому просторі.

В рамках «Вуличного університету» відбуватимуться лекції, майстер-класи, кіноперегляди тощо. Навчання включає в себе живе спілкування, обмін досвідом та поради від успішних житомирян: громадських активістів, істориків, журналістів, бізнесменів, науковців, письменників.

«Вуличний університет» для тих, кому цікаво, що відбувається зараз у світі, хто хоче спілкуватися з успішними людьми свого міста, хто хоче спробувати мікс зі свіжого повітря та нових знань.

Корисно, в дружній атмосфері та з вітерцем – це «Вуличний Університет» у Житомирі.

До списку новин