загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Росія швидко відчує наслідки санкцій - віце-канцлер Німеччини

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Третій етап санкцій ЄС обов'язково знизить наявні стандарти життя простого населення Російської Федерації.

Віце-канцлер та міністр економіки Німеччини Зігмар Габріель заявляє, що російська економіка швидко відчує негативні наслідки нових санкцій ЄС.

Про це він заявив у середу в Берліні, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Я думаю, що санкції дуже швидко подіють, оскільки російська економіка перебуває не в кращому стані», - сказав Габріель.

За його словами, ухвалені напередодні Євросоюзом економічні санкції проти РФ були «вкрай необхідними».

«Тому нині потрібно збільшити тиск (на РФ - ред.), аби нарешті посадити всі сторони за стіл переговорів», - наголосив віце-канцлер.

На його думку, санкції мають торкнутися передусім «російських олігархів», на яких тримається російська політика і які мають в Європі банківські рахунки та нерухомість.

«Вони (олігархи - ред.) мають знати, що їх не залишать у спокої», - додав Габріель.

Міністр підтвердив, що уряд Німеччини підтримує рішення, ухвалене у вівторок послами країн-членів ЄС у Брюсселі. При цьому він не виключив, що і німецька економіка може відчути негативні наслідки.

«Але де йдеться про війну та мир, не може бути мови про економічну політику», - підкреслив політик.

Як зауважив Габріель, ЄС може переглянути своє рішення, але для цього Росія повинна спочатку зробити свій внесок у досягнення домовленості про припинення вогню та роззброєння бойовиків на сході України.

Нагадаємо, у вівторок Євросоюз на рівні постійних представників країн-членів ухвалив рішення про запровадження проти Росії пакету економічних санкцій, зокрема ввести ембарго на постачання озброєнь, обмежити доступ російським банкам до європейського ринку капіталів, заборонити експорт в Росію високотехнологічної продукції для видобутку нафти та товарів подвійного призначення, які можуть бути використані у військовій сфері.

До списку новин