загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

УДАР внесе в Раду свій законопроект щодо оподаткування волонтерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Фракція УДАР обіцяє внести на розгляд парламенту наступного тижня законопроект щодо оподаткування благодійників.

Про це у четвер розповів лідер фракції Віталій Ковальчук, відповідаючи на закиди щодо небажання УДАРу вносити це питання до порядку денного.

За його словами, фракція не відмовляється від розгляду законопроекту, однак має ще й свій, у якому передбачені запобіжники на випадок, якщо хтось спробує ухилятися від податків через доброчинність.

"Для того, щоб не було так, що ми через закон про благодійність зробимо в Україні офшори, ми вносимо законопроект, у якому передбачені запобіжники проти цього. І я впевнений, що на наступному пленарному тижні ці закони будуть і розглянуті, і схвалені Верховною Радою", - зазначив Ковальчук.

Як відомо, у вівторок, 22 липня під час пленарного засідання Верховної Ради України фракція УДАРу відмовилася голосувати за включення до порядку денного поточної сесії Верховної Ради законопроекти № 4172а та № 4173а.

До списку новин