загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рада дозволила 700 військовим з Нідерландів та Австралії відправитись в зону АТО

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Верховна рада ратифікувала угоди між Україною та Нідерландами і Австралією про міжнародну місію захисту розслідування катастрофи малайзійського літака.

Про це повідомляє прес-служба парламенту.

Угоди набудуть чинності у момент отримання цими країнами дипломатичних нот від України

Угодою передбачено, місією керуватимуть Нідерланди. Вона створюється для сприяння "збиранню решток та проведенню розслідування відповідно до Резолюції 2166 Ради Безпеки ООН від 21 липня 2014 року, а також з метою здійснення інших видів діяльності, які можуть бути погоджені між сторонами".

Місія складається з військового й невійськового персоналу Нідерланд і Австралії та, у відповідних випадках, інших держав, громадяни яких перебували на літаку.

Персоналу місії дозволяється мати і носити зброю, а також застосовувати силу в порядку самооборони та для виконання своєї діяльності відповідно до цієї угоди. Також персоналу місії дозволяється носити польову уніформу.

Чисельність місії становить не більш ніж 700 озброєних осіб персоналу.

Угодою передбачено, що Австралія може направити в Україну поліцейський, військовий і цивільний персонал та пов'язані з ними активи.

"Австралійський персонал може надавати допомогу в пошуку і збиранні решток та проведенні розслідування авіакатастрофи і кримінального розслідування (що може включати забезпечення безпеки) й здійснювати інші види діяльності, які можуть бути спільно визначені учасниками", — сказано у повідомленні.

Персонал матиме свободу пересування на території України для переміщення до місцевостей, пов'язаних з проведенням розслідування авіакатастрофи.

Для переміщення до місцевостей, не пов'язаних з проведенням розслідування авіакатастрофи, персонал питатиме дозволу української влади.

Угодою також передбачено, що Україна надаватиме персоналу будь-яку інформацію, необхідну для реалізації його мандату, та забезпечуватиме його наявними схемами, картами та іншою інформацією.

До списку новин