загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Оточення Путіна подає перші сигнали, що він піде на поступки – Kurier

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Президент Росії може покласти вину за збитий Boeing 777 на бойовиків і вийти з конфлікту в Україні.

В оточенні президента Росії Володимира Путіназаговорили про можливість виходу Росії із конфлікту в Україні.

Про це пише австрійське видання Kurier, зауважуючи, що про це, зокрема, почав говорити наближений до Путіна журналіст Андрій Колесніков, якого оглядач називає "рупором російського президента".

Видання звертає увагу на те, що Андрій Колесніков нещодавно в своїй статті написав про можливість припинення підтримки терористів на Донбасі з боку Кремля, якщо виявиться, що вони збили малайзійський Boeing 777.

"Якщо в якийсь момент стане зрозуміло, що бойовики мають стосунок до знищення літака, це в корені змінить ставлення Путіна до них. Навіть якщо мова йтиме про фатальну помилку. Діти, які загинули ні за що, а також дорослі і літні люди – це "червона лінія", яку Путін не переступить. Голова Кремля не буде прикривати тих, хто відповідальний за це, якщо він буде впевнений, що це зробили вони. Він не візьме гріх на душу. Воно того не варте", - написав Колесніков.

Видання зауважує, що саме Колесніков у 2010-му році "навіщував" Путіну третій термін в 2012 році. Тому він має прихильність в Кремлі. Російські ЗМІ сьогодні гадають: чи є публікація Колеснікова спробою Кремля вийти з конфлікту в Україні, чи це політичний пробний крок?

Читайте також: Соратник Меркель порадив Путіну "злізти з пальми"

 

"Зрозуміло одне: при всіх питаннях про зв'язок Росії з сепаратистами в Україні, перспективи бойовиків які завгодно, але не позитивні. Після кількох тижнів жвавих боїв вони постійно обороняються", - йдеться в статті.

На думку оглядача, саме тому бойовики погодилися відновити діалог у Мінську в рамках Контактної групи за участі ЄС, України, ОБСЄ і Росії.

Сьогодні європейські військові експерти застерегли, що в Україні може спалахнути війна між Росією і Заходом. Раніше повідомлялося, що Москва готує приватні армії для війни в Україні. А нещодавно Росія перебазувала новітні ударні вертольоти Ка-52 впритул до кордонів з Україною під Харковом. 

До списку новин