загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Уралі, в Сибіру і Калінінграді заговорили про від'єдння від Росії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Схоже те, що Володимир Путін так старанно розпалював в Україні – розгорілось на територію самої Росії. Цього тижня у соцмережах та російських електронних ЗМІ з’явилась інформація про «Марш за федералізацію Сибіру». Як повідомляє інтернет-сайт «Новий регіон», він має пройти 17 серпня у місті Новосибірськ під гаслом «Досить годувати Москву!».

За кілька днів в інтернеті з’явились повідомлення про аналогічні марші у Калінінграді та Єкатеринбурзі. Схоже ідея надання більшої влади регіонам та права їм на самовизначення, яке Москва так палко підтримувала по відношенню до так званих Донецької та Луганської народних республік, знайшла свою підтримку й в російському суспільстві. І тепер вже жителі Уралу і Калінінградської області разом за прикладом жителів Сибіру виступають за створення Калінінградської та Уральської народних республік.

Генеральна прокуратура Росії домоглася блокування груп в соцмережах під назвою "Марш за федералізацію Сибіру". Так, дані сторінки заблоковані вже в Facebook та "ВКонтакте". Доступу до них з російських IP-адрес вже немає. "Даний матеріал заблокований на території Російської Федерації на підставі вимоги Генеральної прокуратури Російської Федерації № 27-27-2014/Ид2520-14 від 31.07.2014", - свідчить напис при спробі завантаження сторінок в Росії. Однак судячи з усього, цей процес вже не зупинити.

З українських "айпішників" сторінки пабліків відкриваються і можна простежити, що тільки в одному ВК взяти участь у марші збиралося більше тисячі людей. Більше того, активісти, намагаючись боротися з російською владою, яка всіляко намагається не допустити поширення інформації, відкривають нові пабліки та зустрічі з закликом приходити на "Сибірський марш".

https://www.youtube.com/watch?v=WYi5E72aM8Q

До списку новин