загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Спектакль-дійство "Сріблясті голуби у небесах" в Музеї-квартирі Павла Тичини

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

14 серпня 2014 року о 19.00 відбудеться це неперевершено-душевне дійство, яке зараз багато хто сприймає по-особливому.

Коли наша країна відчула гніт війни і майже кожен з нас намагається не лишатися байдужим до зимових подій Майдану, боїв в зоні АТО, спорядження бійців української армії в зону воєнних дій. ми особливогостро сприймаємо кожну мить свого насиченого життя. Через рік-два з"являться в підручниках, статтях, книгах оціночні публікації про ці події і кожен з нас, читаючи їх, буде поринати у свої власні спогади, де дрібниць не буде - важливою буде кожна деталь і секунда нашого життя.

Так і в нашому спектаклі, Павло Тичина (роль якого виконує заслужений артист України, нині - Міністр культури України Євген Нищук) пригадує своє життя по дрібнм, але таким повчальним, символічним, красномовним, важливим сьогодні моментам, що лишитися байдужим - просто неможливо.

Запрошуємо вас провести іще один вечір в музеї серед однодумців та замислитися над тим, як історики, а сьогодні іще й різні політаналітики, експерти, політтехнологи іноді можуть вправно маніпулювати фактами, оцінками, за якими - долі людей.

Початок дійства о 19.00.

З 18.30 у мистецькій вітальні транслюватимуть фільм про Павла Тичину, який буде логічним провісником спектаклю для тих, хто зможе прийти раніше.

Вартість квитка - 75,00 грн. чи в рамках "Вигідної пропозиції". Квитки варто бронювати й викуповувати заздалегідь.

До списку новин