загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Древній Київ запрошує на Яблучний та Медовий Спас

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

9 та 10 серпня Древній Київ у "Парку Київська Русь" запрошує на щедре і веселе святкування Яблучного і Медового Спасів. Гостей уже біля воріт привітно зустрінуть хлібом-сіллю і ароматними яблуками, а далі на них чекають розваги на будь-який смак.

У театралізованих постановках оживуть легенди й міфи про богиню краси й любові Ладу та її сина Леля, про весілля Літа й Осені.

Вершники із дружини самого князя київського покажуть захоплююче кінно-трюкове шоу. Унікальну колекцію породистих коней історичних порід світу представить Княжа конюшня Древнього Києва. Відвідувачі зможуть покататись на княжих конях та сфотографуватись з ними.

Також для гостей свята будуть організовані різноманітні "яблучні" та "медові" конкурси, активні ігри, як, наприклад, перетягування канату, перегони по "серпантину", середньовічний футбол.

Для маленьких гостей Парку працюватиме дитячий майданчик та Казкова скринька. А поні та ослик із задоволенням покатають малечу вуличками середньовічного міста.

Крім того, гості Древнього Києва зможуть досхочу натанцюватись у запальних хороводах і освоїти середньовічний танець "Маразуля".

Адреналіну додадуть лицарські баталії. Адже 9 та 10 серпня відбудуться бої у рамках Турніру з історичного фехтування "Витязь Київського Дитинця". У поєдинках та групових боях лицарі доведуть свою майстерність володіння мечем та випробують міць обладунків. Початок турніру о 14:00.

Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований у селі Копачів Обухівського району на Київщині. Дістатися можна маршруткою від метро Видубичі або власним транспортом. Початок роботи Парку о 10:00, початок театралізованої програми о 13:00. Ціна квитка – 100 грн, для пенсіонерів – 50 грн, для дітей шкільного віку – 30 грн, дошкільники відвідують Древній Київ у «Парку Київська Русь» безкоштовно.

До списку новин