загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Зрадники здають маршрути пересування сил АТО за $70-100 тисяч, – командир "Донбасу"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

"Є речі, які нічим іншим пояснити не можна"

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко висловив упевненість, що серед офіцерів Антитерористичної операції є зрадники.

"Проблема зради є. Відомі суми, які сплачуються, – $70-100 тисяч за зданий маршрут, за команду висунутися в якийсь район. Я не готовий називати прізвища – я не контррозвідник, я не знаю. Але ця проблема існує, бо є речі, які нічим іншим пояснити не можна", – заявив Семенченко.

За його словами, некомпетентні люди зустрічаються і серед генералів: "Є реальні бойові генерали, працювати з якими приємно. А є неписьменні ідіоти, які кажуть встановити прапор до певної дати, забороняють робити розвідку – мовляв, що там дивитися!?"

За словами Семенченка, його батальйону не вистачає важкого озброєння, яке, за його словами, не хоче видавати Міноборони (батальйон "Донбас" входить у структуру МВС. – Ред.).

"Швидше за все, тому, що не хоче підняти свою ж*пу. Кожна видача повинна бути за законом узгоджена в інших інстанціях. Але це в мирний час, а зараз війна. Думаю, якби Автомайдан приїхав, видав цим хлопцям в кабінетах пі***ей, змусив бігати – все це можна було б зробити за один день. Та й міністр оборони теж міг би покарати пару раз винних. Але зараз вони сидять і нічого не хочуть робити", – сказав Семенченко.

Є в батальйону і проблема з касками та бронежилетами.

"Третя проблема – дуже низька зарплата. Мені особисто все одно. Але що таке для бійців 980 гривень? Зараз нам сказали, що закладаються якісь АТОшні 3 тисячі гривень. Але в законі цього немає, тому що там усі категорії враховані, крім резервістів. А ми і є резервісти," – сказав Семенченко.

До списку новин