загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Серпневі пенсії вчасно знаходять адресатів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Згідно з поденним графіком Міністерство соціальної політики з 4 серпня почало виплачувати пенсії через поштові відділення та банківські установи. Уже на перший день виплат пошті забезпечили фінансування пенсій включно по 6 серпня, банкам — по 5 серпня. На ці потреби їм перераховано 1,3 мільярда гривень.

Разом з тим через нестабільну ситуацію фінансування пенсійних виплат не здійснюють в окремих містах Донецької області: Сніжне, Авдіївка, Горлівка, Дебальцеве, Єнакієве, Жданівка, Кіровське, Макіївка, Торез, Харцизьк, Шахтарськ і Шахтарський район, місто Ясинувата та Ясинуватський район.

Є такі населені пункти і в Луганській області. Це міста Луганськ, Алчевськ, Антрацит та Антрацитівський район, Брянка, Красний Луч, Кіровськ, Краснодон та Краснодонський район, Лисичанськ, Первомайськ, Ровеньки, Стаханов, Свердловськ, Лугутинський, Перевальський, Слов’яносербський та Станично-Луганський райони. Фінансування пенсій у цих містах та районах відновлять одразу, щойно з’явиться така можливість.

Міністр соціальної політики Людмила Денісова порадила жителям тих міст, які все ще перебувають у зоні АТО, переїжджати на тимчасове проживання в інші регіони України, де їм поновлять отримання соціальних виплат.

«Нині вже 22 тисячі переселенців звернулися щодо переведення пенсійних справ, — сказала міністр. — Понад 5 тисяч громадян виявили бажання працевлаштуватися на новому місці перебування».

Тим, хто ще не виїхав із зони бойових дій, але збирається це зробити, слід звернутися за номером «101» або ж на урядову «гарячу лінію» 0 800 507 309. Туди можна телефонувати як зі стаціонарного, так і з мобільного телефону. Вся необхідна інформація для переселенців також міститься на офіційному сайті Мінсоцполітики, зазначила Людмила Денісова.

Що ж до вже звільнених міст Донеччини та Луганщини, то там поновлено виплату соцдопомог та пенсій. Як цитує прес-служба Міністерства соціальної політики слова керівника відомства, жителі Краматорська та Слов’янська вже отримують належні їм виплати. Крім того, там погашено борги, що утворилися через неможливість перерахування коштів.

До списку новин