загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Росія хотіла ввести колону «миротворців» на територію України

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Російська Федерація цієї ночі планувала ввести колону "миротворців" на територію України.

Про це у п'ятницю розповів заступник глави Адміністрації президента Валерій Чалий в ефірі "Шустер live".

"Буквально кілька годин тому планувалась дуже серйозна провокація з боку РФ, яка могла вже сьогодні вночі привести до абсолютно непередбачнених подій і ескалації загрози", - сказав Чалий.

"В бік українського кордону рухався величезний конвой, який супроводжувався військовими і технікою РФ, начебто за погодженням із комітетом "Червоного хреста". Мала ввійти гуманітарна колона з миротворцями очевидно щоб спровокувати повномасштабний конфлікт", - розповів він.

У самому ж "Червоному хресті" спростували заяви Росії, що це було узгоджено з комітетом.

За словами Чалого, Порошенко провів екстрену нараду с силовиками і спілкувався зі світовими лідерами.

Наразі небезпека провокації усунута, але оперативний штаб продовжує працювати, зазначив заступник глави АП.

"Ми готові до гуманітарної допомоги, яка надходить згідно з міжнародними правилами... Але ні про яке супроводження миротворчими контингентами чи військовими не може йти мова. У понеділок буде зроблено конкретні кроки для координації цих дій", - сказав Чалий.

За його словами, на тлі постійних обстрілів української території з боку РФ, такі дії свідчать про те що є намагання спровокувати Україну на конкретну відповідь в бік Росії.

"Цього не буде. Україна не піде на провокації", - запевнив заступник глави АП, спрогнозувавши, що в найближчі кілька днів, очевидно, зберігатиметься напруга.

Крім того, Рада Безпеки ООН на екстреному засіданні з приводу гуманітарної стуації на Сході України не підтримала пропозицію Москви надіслати до Донбасу гуманітарну місію, посилаючись на те, будь-який перетин корону міжнародна спільнота розцінить як вторгнення.

//youtu.be/OuQyvOoYuNg

До списку новин