загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Нахабству немає межі –російський «Фонд защиты вкладчиков» намагається стати кредитором Ощадбанку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Найбільший за всю історію грабіжник Ощадбанку – Російська Федерація – хоче довести, що вона не рекетир і злодій, а кредитор. І тепер Ощадбанк має задовольнити вимоги кредитора. Чергового листа про це отримав голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

Виявляється, російська автономна некомерційна організація «Фонд защиты вкладчиков» якимось дивним чином претендує (!) на права АТ «Ощадбанк» за договорами банківських вкладів. «При цьому представники фонду країни-агресора забули про низку злочинів міжнародного масштабу, яка колись увійде до підручників світової історії та кримінального права як найзухваліший розбій в історії Європи й світу», – зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний у своєму блозі на «Українській правді».

Після 8 травня цього року, відколи Ощадбанк припинив діяльність у Криму, російські окупанти привласнили кримську мережу установ Ощадбанку, а це майже 300 відділень. Було пограбовано майно банку, документацію, клієнтську базу даних. Далі захоплено готівку в сховищі Кримського республіканського управління Ощадбанку. Усі законні спроби правління Ощадбанку вивезти готівку та документацію на материкову частину України були блоковані бандформуваннями під егідою ФСБ. Щоб цій вакханалії надати легітимності, грабунок супроводжувався рішеннями так званих кримських судів, які не визнаються ніде в світі.

Згодом окупанти утворили структуру з довгою назвою “Автономная некоммерческая организация “Фонд защиты вкладчиков”, яка виступила прикриттям банального грабунку та стала ще одним каналом економічної пропаганди загарбників. І ось уже два місяці Ощадбанк отримує безглузді листи від цього фонду.

Останній лист – це вершина нахабства, адже фонд називає себе кредитором провідного українського державного банку та вимагає перерахувати йому гроші, які він начебто виплачує нашим вкладникам у Криму.

Публічно заявляємо, що Ощадбанк свої зобов’язання перед кримськими клієнтами виконує. З 23 липня Ощадбанк відновив їх обслуговування (з порядком обслуговування може ознайомитись кожний на офіційному сайті банку).

«Ми не потребуємо в цьому жодної допомоги, а тим більше від резидентів держави-агресора, держави-окупанта, яка перебуває під міжнародними санкціями.

Адже це вони є боржниками. Вони винні. І не лише Ощадбанку, а й кожній українській родині загиблих вояків і мирних жителів, кожному жителю Донбасу та кожному громадянину України за те, що принесли війну на нашу землю. Вони винні кожній родині загиблих збитого їхніми бойовиками їхньою ж ракетою пасажирського літака. Зрештою, вони винні кожній родині одурених російських обивателів, які наївно повірили в їхню брехливу пропаганду та стали її жертвами. В тому числі й тим, хто безглуздо загинув у лавах терористів-бойовиків на Донбасі. За все доведеться платити. Рахунок уже пішов», – зазначив Андрій Пишний.

До списку новин