загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Конфлікт: Меркель хоче продовжувати перемовини з Путіном, незважаючи на скептицизм

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Меркель не приймає дотеперішні методи Путіна.Федеральний канцлер Ангела Меркель виступає за подальші переговори з російським президентом Володимиром Путіном щодо вирішення кризи в Україні.

"Я намагаюся не порвати нитку переговорів з російським президентом, незважаючи на запроваджені санкції" - сказала політик ХДС місцевій дрезденській газеті „Sächsischen Zeitung“ у середу. У той же час вона висловила сумніви щодо готовності Путіна до переговорів. "Але для конструктивного співробітництва завжди потрібно більше ніж одна сторона", - сказала Меркель. Меркель дала чітко зрозуміти, що не приймає дотеперішні методи Путіна. Це належить до європейських фундаментальних принципів, "що ми, європейці, поважаємо територіальну недоторканість наших держав, що ми не змінюємо в односторонньому порядку кордонів". Путін "своєю анексією Криму" вчинив врозріз цьому фундаментальному принципу.

Україна повинна "самостійно, вільно і демократично приймати рішення" щодо напрямків своєї політики, щодо самостійності, яку слід надати регіонам, зокрема східній Україні. З цим повинна погодитися і Росія, -сказала Меркель.

Переклад з німецької.

Здійснив Роман Олійник, директор відділу з міжнародних відносин.

До списку новин