загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Колона «миротворців» РФ розділилась на дві. У першій бачили солдатів і техніку, - Марчук

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Колона російських «миротворців» біля Тули розділилася на дві частини. Перша частина, повністю «миротворча», йде на Ростов. Друга «миротворча» частина з дуже сумнівним вмістом, людьми і технікою пішла на Донецьк

Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» повідомив екс-глава СБУ, колишній прем’єр, міністр оборони і секретар РНБО, генерал армії України Євген Марчук, передає Еспресо.TV з посиланням на «ZIK- сила інформації».

«За моїми даними, колона російських миротворців біля Тули розділилася на дві частини. Друга частина за зовнішнім виглядом «миротворча», але з людьми і технікою пішла на Донецьк. Не виключаю, що ця частина спробує пройти через контрольовану Росією частину російсько-українського кордону. Антураж у них миротворчий, але вміст дуже сумнівний. В деяких люди бачили солдатів і військову техніку », - повідомів Марчук.

«Перша частина повністю «миротворча» йде на Ростов. Думаю, щось задумується. Не дарма Путін з усією своєю силою і політичною командою сьогодні під'їхав ближче до місця подій, тобто до Криму, де очікується його якась сенсаційна заява. Думаю, для нашої влади все це відомо», - наголосив генерал армії України.

Нагадаємо, автоколона з вантажем гуманітарної допомоги вирушила у вівторок з Наро-Фомінська до південно-західному кордоні Росії. В адміністрації Московської області повідомили, що "автоколона доставить жителям Східної України близько 2 тис тонн гуманітарних вантажів, зібраних москвичами і жителями Московської області".

Гуманітарну допомогу доставлять 280 «КАМАЗів». Серед відправлених вантажів - продовольство, у тому числі 400 тонн круп, 100 тонн цукру, 62 тонни дитячого харчування, 54 тонни медичного майна та ліків, 12 тис. Спальних мішків, 69 електростанцій різної потужності.

Прибуття вантажів до українського кордону очікувалось сьогодні в першій половині дня.

До списку новин