загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Львові зніматимуть фільм, для якого потрібні львів’яни зі знанням французької

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У вересні Львів в чергове зіграє роль Парижу, адже саме у Львові відбуватимуться зйомки фільму Олени Семенової  про трагічну долю Регіни Колеснікової (Збарської).

У біографії Регіни – безліч білих плям. Їх і намагатиметься дослідити фільм із робочою назвою «Краса по-радянськи». Для зйомок у фільмі потрібні чоловіки і жінки віком від 18 до 60 років, які мають французький типаж зі знанням французької мови (на базовому або середньому рівень). Усі, хто бажає взяти участь у фільмі, мають поспішати, оскільки перші кастинги відбудуться вже цього четверга, 14 серпня.

Регіна Збарська – радянська манекенниця кінця 50-х років минулого століття, Вона мала неймовірний, проте дуже короткий успіх на французьких подіумах. Журнал Paris Mutch називав її «найгарнішою зброєю Кремля» та «радянською Софі Лорен».

Регіну Збарську завжди - абсолютно завжди - включали до складу делегацій, які вирушають на західні покази. Вона трохи розмовляла англійською та французькою. Принаймні могла підтримати table talk. Саме те, як легко її випускало за кордон КДБ і породило безліч запитань. Адже колеги Регіни по подіуму шепотілися, що Регіна – агент.

Доля її трагічна і загадкова. Попри те, що померла вона усього лише 25 років тому, досі невідомо, де саме вона похована.

 Вона з’явилася в професії раптово і вмить стала зіркою. Вийшла заміж за модного тоді художника Фелікса-Лева Збарського, сина вченого Бориса Збарського, який бальзамував тіло Леніна. Була коханкою Іва Монтана. Нібито разом із чоловіком була агентом КДБ: Збарський запрошував до себе дисидентів та інакодумців, щоб потім доповідати. А Регіна нібито саме тому стала коханкою знаменитого француза і, як Мата Харі, випитувала в Монтана таємниці.

Згодом манекенниця намагалася вкоротити собі віку, провела багато часу у психіатричній лікарні. Потім залишила СРСР, у 70-х повернулася і страшенно бідувала.

Є кілька версій її смерті. За офіційною, Регіна Збарска померла в психіатричній клініці 15 жовтня 1987. Існує ще одна, неофіційна версія. В жовтні 1987 року Регіну Збарську знайшла сусідка. Колишня манекенниця лежала з телефоном у руці. Де і коли поховали королеву подіумів - теж загадка.

Катерина Сліпченко

До списку новин